TESTSIDE

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Håndball EM kvinner Wien – 12. – 16. desember 2024

Vi gjentar suksessen fra i fjor! I desember inviterer vi til håndballfest i vakre Wien når våre fantastiske håndballjenter skal kjempe om edelt metall i Håndball-EM. NB! Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig.

Read More

Treningsleir i Gøteborg

Prioritet Serneke Arena ligger sentralt i Gøteborg og er Nordens mest moderne multisportsanlegg på 45 300 kvm. Med overnatting på stedet, ligger alt til rette for å gjøre deres treningsleir til den ultimate sportsopplevelsen!

Read More

Treningsleir i Telemark

Legg treningsleiren til Skien fritidspark. De har alt dere trenger for å få et vellykket opphold! Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre! Som et av Norges største og mest komplette idrett- og…

Read More

Fotballturer til England

Lengter du etter de magiske øyeblikkene.. gåsehud...liv på tribunen? Vi tilbyr fotballreiser for grupper til alle fotballkamper i England og Premier League. Opplev ditt favorittlag LIVE på fotballtur sammen med dine supporter venner!

Read More

Reiseblogg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på Reiseteams nyhetsbrev så vil du motta ferske reisenyheter, våre beste tilbud, inspirerende reisetips rett i innboksen din.