TESTSIDE

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 29. mai – 05. juni / UTSOLGT!

Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra.

Mer info / bestilling

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 05. – 12. juni UTSOLGT

NY TUR! Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra. Få plasser igjen!

Mer info / bestilling

Kultur og vandring i Dolomittene – 19. – 26. juni

Dette er turen for deg som vil se og oppleve den fantastiske naturen i Dolomittene (Syd Tyrol, Italia). Området er først og fremst kjent for sine unike og vakre fjellformasjoner, med frodige enger og unik flora og dyreliv.

Mer info / bestilling

Opplevelsestur til Sørlandet 07. – 10. september 2023

Sørlandets skjærgård omtales gjerne som Norges riviera. Koselige byer, brosteinsgater, gjestfrie sørlendinger, bra klima og kafeer på bryggekanten. Bli med til idylliske Sørlandet og nyt kortreist mat, kultur og vakker natur!

Mer info / bestilling

KAIZERS ORCHESTRA – STAVANGERTUR 22. – 23. SEPTEMBER 2023

Kaizers Orchestra er tilbake etter ti år, og billettene som ble lagt ut til høstens konserter ble revet bort på få timer! Vi har sikret oss et begrenset antall nummererte sitteplasser til 22. september

Mer info / bestilling

FULLBOOKET! Håndball VM kvinner – 14. – 18. desember 2023

Bli med og hei våre håndballjenter er regjerende mestere frem til et nytt VM-gull! Semifinalene og finalen går i Herning, som er en av Danmarks vertsbyer, og vi har så klart sikret oss de beste plassene her .

Mer info / bestilling

Reiseblogg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på Reiseteams nyhetsbrev så vil du motta ferske reisenyheter, våre beste tilbud, inspirerende reisetips rett i innboksen din.