TESTSIDE

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dansehelg på Bykle Hotel 05. – 07. juli 2024

Er du klar for en helg med musikk og dans på Bykle Hotel? Bli med på helgetur med andre reiseglade venner! Rita Fotland Bøe spiller denne helgen og det loves god dansemusikk og topp stemning. Hun spiller både fredag og lørdag.

Read More

Håndball EM kvinner Wien – 12. – 16. desember 2024 – FULLT

Vi gjentar suksessen fra i fjor! I desember inviterer vi til håndballfest i vakre Wien når våre fantastiske håndballjenter skal kjempe om edelt metall i Håndball-EM. NB! Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig.

Read More

Festkonsert med KORK og Ingebjørg Bratland 31. mai 2024

Unn deg en magisk konsertopplevelse på historiske Moster, med KORK og sølvstrupen Ingebjørg Bratland! Busstransport fra Suldal/ Ryfylke med innlagt middag på Kaien i Førde og konsert i Moster Amfi.

Read More

Yogatur til Spania med Aina 18. – 25. mai – FULLT

Tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon og energi flotte omgivelser. Velkommen med på yogatur til vakre Spania - med Aina Haugen fra Solhuset!

Read More

Firmatur til København – Nordens kuleste hovedstad!

Sykkelbyen København er en blanding av gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur og prisbelønnede designere. København er en perfekt storby for firmaets gruppereise og midt i blinken for en vellykket konferanse.

Read More

Firmatur til Stockholm – «Nordens Venezia»

Hovedstaden til "søta bror" har mye å by på. Du kan oppleve alt fra rolige gåturer i sjarmerende Gamla Stan, Djurgården eller Riddarholmen til kanalbåtturer og matopplevelser i verdensklasse!

Read More

Firmatur til Gdansk – en av Polens eldste byer

Denne trivelige Hansabyen er en perfekt destinasjon for en firmatur - Bra kvalitet på hoteller, gode matopplevelser, spennende aktiviteter og direkte fly fra flere norske byer.

Read More

Firmatur til Malaga & Andalucia

Deilig tapas og vin, flotte strender og et bra utvalg av spennende aktiviteter. oppleves! Kom tett på det magiske landskapet . Opplev det uberørte dyrelivet på helt nært hold. Svalbard er ulikt alt annet på planeten vår. Ta med kollegaene til denne…

Read More

Reiseblogg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på Reiseteams nyhetsbrev så vil du motta ferske reisenyheter, våre beste tilbud, inspirerende reisetips rett i innboksen din.