TESTSIDE

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bli med til Haaheim Gaard – Julemarked & julemat – fredag 02. desember

Haaheim Gaard - Julemarked & julemat. Torstein fra Haaheim Gaard, tar imot oss og sørger for en deilig julelunsj og underholdning - Vi lover ekte julestemning! FÅ LEDIGE PLASSER

Mer info / bestilling

Spektakulær opplevelse med verdenskjente CIRQUE DU SOLEIL 24.- 26. mars (med buss fra Sauda/ Suldal)

Bli med på busstur til Oslo for å oppleve Cirque du Soleil, verdens største produsenter av nysirkus. Vi bor på Thon Hotel Opera, besøker Nasjonalmuseet og forestilling med Cirque du Soleil.

Mer info / bestilling

Spektakulær opplevelse med verdenskjente CIRQUE DU SOLEIL 24.- 26. mars. (Fly fra Helganes)

Bli med til Oslo for å oppleve Cirque du Soleil, verdens største produsenter av nysirkus. Vi bor på Thon Hotel Opera og besøker Nasjonalmuseet og forestilling med Cirque du Soleil. (Fly fra Helganes)

Mer info / bestilling

Bli med på en unik kunst- og kulturreise til Bergen 21. – 23. april

Kunsthistoriker Aashild Grana , historieprofessor Morten Hammerborg og organist Karsten Askeland er alle med på å gjøre denne turen til en magisk opplevelse. Vi bor på historiske Villa Terminus og nyter deilige måltider i vakre omgivelser.……

Mer info / bestilling

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 29. mai – 05. juni / UTSOLGT!

Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra.

Mer info / bestilling

Firmatur til Stockholm – «Nordens Venezia»

Hovedstaden til "søta bror" har mye å by på. Du kan oppleve alt fra rolige gåturer i sjarmerende Gamla Stan, Djurgården eller Riddarholmen til kanalbåtturer og matopplevelser i verdensklasse!

Mer info / bestilling

Firmatur til Gdansk – en av Polens eldste byer

Denne trivelige Hansabyen er en perfekt destinasjon for en firmatur - Bra kvalitet på hoteller, gode matopplevelser, spennende aktiviteter og direkte fly fra flere norske byer.

Mer info / bestilling

Firmatur til Malaga & Andalucia

Deilig tapas og vin, flotte strender og et bra utvalg av spennende aktiviteter. oppleves! Kom tett på det magiske landskapet . Opplev det uberørte dyrelivet på helt nært hold. Svalbard er ulikt alt annet på planeten vår. Ta med kollegaene til denne…

Mer info / bestilling

Reiseblogg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på Reiseteams nyhetsbrev så vil du motta ferske reisenyheter, våre beste tilbud, inspirerende reisetips rett i innboksen din.