TESTSIDE

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 29. mai – 05. juni FULLBOOKET

Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra.

Mer info / bestilling

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 05. – 12. juni – FULLBOOKET

NY TUR! Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra. Få plasser igjen!

Mer info / bestilling

Kultur og vandring i Dolomittene – 19. – 26. juni FULLBOOKET

Dette er turen for deg som vil se og oppleve den fantastiske naturen i Dolomittene (Syd Tyrol, Italia). Området er først og fremst kjent for sine unike og vakre fjellformasjoner, med frodige enger og unik flora og dyreliv.

Mer info / bestilling

KAIZERS ORCHESTRA – STAVANGERTUR 22. – 23. SEPTEMBER – Fullbooket!!

Kaizers Orchestra er tilbake etter ti år, og billettene som ble lagt ut til høstens konserter ble revet bort på få timer! Vi har sikret oss et begrenset antall nummererte sitteplasser til 22. september

Mer info / bestilling

Håndball VM kvinner – 14. – 18. desember FULLBOOKET!

Bli med og hei våre håndballjenter er regjerende mestere frem til et nytt VM-gull! Semifinalene og finalen går i Herning, som er en av Danmarks vertsbyer, og vi har så klart sikret oss de beste plassene her .

Mer info / bestilling

Firmatur til København – Nordens kuleste hovedstad!

Sykkelbyen København er en blanding av gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur og prisbelønnede designere. København er en perfekt storby for firmaets gruppereise og midt i blinken for en vellykket konferanse.

Mer info / bestilling

Firmatur til Stockholm – «Nordens Venezia»

Hovedstaden til "søta bror" har mye å by på. Du kan oppleve alt fra rolige gåturer i sjarmerende Gamla Stan, Djurgården eller Riddarholmen til kanalbåtturer og matopplevelser i verdensklasse!

Mer info / bestilling

Firmatur til Gdansk – en av Polens eldste byer

Denne trivelige Hansabyen er en perfekt destinasjon for en firmatur - Bra kvalitet på hoteller, gode matopplevelser, spennende aktiviteter og direkte fly fra flere norske byer.

Mer info / bestilling

Reiseblogg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på Reiseteams nyhetsbrev så vil du motta ferske reisenyheter, våre beste tilbud, inspirerende reisetips rett i innboksen din.