Temareiser

Bli med oss og opplev Norge og verden!

Interessert i historie og kultur? Eller kanskje ønsker du å være aktiv på ferie? Setter du pris på gode smaker?

Her finner du noe for enhver smak!

Fra de dype skogene i Telemark til mat- og vinreiser i Italia, fra vilt og eksotisk Svalbard til en rundreise i romantisk Andalucia, fra mattradisjoner på Røros til konsertopplevelser i Verona.

Her reiser du sammen med andre reiseglade mennesker med samme interesse, så du får garantert nye venner!
På våre reiser kommer du til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd, litt utenom allfarvei og borte fra stress og masseturisme.

Turene er sprekkfull av opplevelser, men vi legger også inn litt pusterom i programmet, slik at du kan ha litt egentid for shopping, en øl på en uterestaurant eller tid til å slappe av på hotellet og nyte omgivelsene.

Følg med for her vil det komme godbiter på rekke og rad!

Kontakt oss

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 29. mai – 05. juni / UTSOLGT!

Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra.

Read More

Vandring og kulturopplevelser ved foten av Sierra Nevada – 05. – 12. juni UTSOLGT

NY TUR! Vi tar inn den spanske sjarmen, senker tempoet og sper på med deilige fotturer i Andalucias hemmelige perler! Vi får også med oss vakre Granada, med et besøk til det magiske Alhambra. Få plasser igjen!

Read More

Kultur og vandring i Dolomittene – 19. – 26. juni

Dette er turen for deg som vil se og oppleve den fantastiske naturen i Dolomittene (Syd Tyrol, Italia). Området er først og fremst kjent for sine unike og vakre fjellformasjoner, med frodige enger og unik flora og dyreliv.

Read More

Opplevelsestur til Sørlandet 07. – 10. september 2023

Sørlandets skjærgård omtales gjerne som Norges riviera. Koselige byer, brosteinsgater, gjestfrie sørlendinger, bra klima og kafeer på bryggekanten. Bli med til idylliske Sørlandet og nyt kortreist mat, kultur og vakker natur!

Read More