Temareiser

Bli med oss og opplev Norge og verden!

Interessert i historie og kultur? Eller kanskje ønsker du å være aktiv på ferie? Setter du pris på gode smaker?

Her finner du noe for enhver smak!

Fra de dype skogene i Telemark til mat- og vinreiser i Italia, fra vilt og eksotisk Svalbard til en rundreise i romantisk Andalucia, fra mattradisjoner på Røros til konsertopplevelser i Verona.

Her reiser du sammen med andre reiseglade mennesker med samme interesse, så du får garantert nye venner!
På våre reiser kommer du til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd, litt utenom allfarvei og borte fra stress og masseturisme.

Turene er sprekkfull av opplevelser, men vi legger også inn litt pusterom i programmet, slik at du kan ha litt egentid for shopping, en øl på en uterestaurant eller tid til å slappe av på hotellet og nyte omgivelsene.

Følg med for her vil det komme godbiter på rekke og rad!

Kontakt oss

Dagstur til Jæren – lørdag 14. august 2021

I vår fantastiske region finner vi råvarer som er av ypperste kvalitet. Vi reiser på gårdsutsalg til Wiig gartneri -Jærens største gartneri, besøker Ystepikene som skal ha oster til alt slags ganer og folk og spiser en tradisjonell middag.

Read More

Dagstur til Hardangerfjorden – en reise for alle sanser! – fredag 27 august

Vi nyter det vakre landskapet rundt oss og smaker på noe av det beste Hardanger har å by på! Det blir besøk til en sjokolade fabrikk, gårdsbesøk med smaking og tradisjonell middag.

Read More

Pittoreske sørlandsbyer – 01. – 05. september

Sørlandets skjærgård blir gjerne omtalt som Norges riviera. Små koselige byer, brosteinsgater, hyggelige smug, hyggelige sørlendingene, deilig klima. Kafeer og restauranter på bryggekanten. Ren idyll.

Read More

Rjukan – historie og verdensarv – 19. – 22. september

Rjukan byr på en unik kombinasjon av norsk industri- og krigshistorie. Her får du vite alt om en av de farligste sabotasjeaksjonene under andre verdenskrig, og oppleve Norges beste utsikt!

Read More