Temareiser

Bli med oss og opplev Norge og verden!

Interessert i historie og kultur? Eller kanskje ønsker du å være aktiv på ferie? Setter du pris på gode smaker?

Her finner du noe for enhver smak!

Fra de dype skogene i Telemark til mat- og vinreiser i Italia, fra vilt og eksotisk Svalbard til en rundreise i romantisk Andalucia, fra mattradisjoner på Røros til konsertopplevelser i Verona.

Her reiser du sammen med andre reiseglade mennesker med samme interesse, så du får garantert nye venner!
På våre reiser kommer du til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd, litt utenom allfarvei og borte fra stress og masseturisme.

Turene er sprekkfull av opplevelser, men vi legger også inn litt pusterom i programmet, slik at du kan ha litt egentid for shopping, en øl på en uterestaurant eller tid til å slappe av på hotellet og nyte omgivelsene.

Følg med for her vil det komme godbiter på rekke og rad!

Kontakt oss

Bli med til Haaheim Gaard – Julemarked & julemat – fredag 02. desember

Haaheim Gaard - Julemarked & julemat. Torstein fra Haaheim Gaard, tar imot oss og sørger for en deilig julelunsj og underholdning - Vi lover ekte julestemning! FÅ LEDIGE PLASSER

Read More

Spektakulær opplevelse med verdenskjente CIRQUE DU SOLEIL 24.- 26. mars (med buss fra Sauda/ Suldal)

Bli med på busstur til Oslo for å oppleve Cirque du Soleil, verdens største produsenter av nysirkus. Vi bor på Thon Hotel Opera, besøker Nasjonalmuseet og forestilling med Cirque du Soleil.

Read More

Spektakulær opplevelse med verdenskjente CIRQUE DU SOLEIL 24.- 26. mars. (Fly fra Helganes)

Bli med til Oslo for å oppleve Cirque du Soleil, verdens største produsenter av nysirkus. Vi bor på Thon Hotel Opera og besøker Nasjonalmuseet og forestilling med Cirque du Soleil. (Fly fra Helganes)

Read More

Bli med på en unik kunst- og kulturreise til Bergen 21. – 23. april

Kunsthistoriker Aashild Grana , historieprofessor Morten Hammerborg og organist Karsten Askeland er alle med på å gjøre denne turen til en magisk opplevelse. Vi bor på historiske Villa Terminus og nyter deilige måltider i vakre omgivelser.……

Read More