Temareiser

Bli med oss og opplev Norge og verden!

Interessert i historie og kultur? Eller kanskje ønsker du å være aktiv på ferie? Setter du pris på gode smaker?

Her finner du noe for enhver smak!

Fra de dype skogene i Telemark til mat- og vinreiser i Italia, fra vilt og eksotisk Svalbard til en rundreise i romantisk Andalucia, fra mattradisjoner på Røros til konsertopplevelser i Verona.

Her reiser du sammen med andre reiseglade mennesker med samme interesse, så du får garantert nye venner!
På våre reiser kommer du til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd, litt utenom allfarvei og borte fra stress og masseturisme.

Turene er sprekkfull av opplevelser, men vi legger også inn litt pusterom i programmet, slik at du kan ha litt egentid for shopping, en øl på en uterestaurant eller tid til å slappe av på hotellet og nyte omgivelsene.

Følg med for her vil det komme godbiter på rekke og rad!

Kontakt oss

Håndball EM kvinner Wien – 12. – 16. desember 2024

Vi gjentar suksessen fra i fjor! I desember inviterer vi til håndballfest i vakre Wien når våre fantastiske håndballjenter skal kjempe om edelt metall i Håndball-EM. NB! Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig.

Read More

Festkonsert med KORK og Ingebjørg Bratland 31. mai 2024

Unn deg en magisk konsertopplevelse på historiske Moster, med KORK og sølvstrupen Ingebjørg Bratland! Busstransport fra Suldal/ Ryfylke med innlagt middag på Kaien i Førde og konsert i Moster Amfi.

Read More

Yogatur til Spania med Aina 18. – 25. mai

Tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Få ro og hent ny inspirasjon og energi flotte omgivelser. Velkommen med på yogatur til vakre Spania - med Aina Haugen fra Solhuset!

Read More