Temareiser

Bli med oss og opplev Norge og verden!

Interessert i historie og kultur? Eller kanskje ønsker du å være aktiv på ferie? Setter du pris på gode smaker?

Her finner du noe for enhver smak!

Fra de dype skogene i Telemark til mat- og vinreiser i Italia, fra vilt og eksotisk Svalbard til en rundreise i romantisk Andalucia, fra mattradisjoner på Røros til konsertopplevelser i Verona.

Her reiser du sammen med andre reiseglade mennesker med samme interesse, så du får garantert nye venner!
På våre reiser kommer du til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd, litt utenom allfarvei og borte fra stress og masseturisme.

Turene er sprekkfull av opplevelser, men vi legger også inn litt pusterom i programmet, slik at du kan ha litt egentid for shopping, en øl på en uterestaurant eller tid til å slappe av på hotellet og nyte omgivelsene.

Følg med for her vil det komme godbiter på rekke og rad!

Kontakt oss

Feir nyttårsaften på Ullensvang Hotel – 30. desember – 01.januar

Et spesielt år legges bak oss, men nå kan vi endelig samles igjen! La oss feire det nye året sammen med deilig mat i herskapelige omgivelser, og fantastisk utsikt på Ullensvang hotell!

Read More

Agroteknikk – 26.-28. november, Norges Varemesse

Velkommen til landbrukets største og viktigste møteplass! Kom og hold deg oppdatert slik at vi sammen kan fortsette å produsere råvarer og mat i verdensklasse.

Read More

Para-VM vinter i Hafjell – med Jesper S Pedersen – 14. – 16. jan 2022

Det er klart for historiens første para-VM vinter i Norge. Mesterskapet vil arrangeres i Lillehammer/Hafjell. Det er en stor glede å heie frem vår lokale skistjerne, Jesper Saltvik Pedersen!

Read More

Hadeland – Mat, kunst og arkitektur – NYE DATOER! 11. – 13. mai 2022

Hadeland er Norges nye reisemål for kunstelskere! Få med deg det spektakulære nye kunstgalleriet The Twist på Kistefos-Museet, og historiske Hadeland Glassverk.

Read More