Sportsreiser

Kom tett på de store sportsopplevelsene!

Vi har savnet idretten! En øl på puben før en storkamp i London, gåsehuden når 50.000 fans synger «You’ll never walk alone» før avspark, spenningen når våre favoritt håndball damer konkurrerer om gull…

Men nå skimter vi lyset i enden av tunnelen og så snart myndighetene gir grønt lys, er vi klare til å friste dere igjen med heftige sportsopplevelser!

Planlegger dere treningsleir?

Er dere et fotballag, håndballag, svømmeklubb, sykkelklubb, golfklubb eller toppidrettsskole?

Hos oss kan du legge grunnlaget for sesongen meg gode treningsforhold, kamper mot lokale lag, og sosiale opplevelser for laget.

Vi har et godt nettverk både i Norge og utlandet og samarbeider med mange hoteller og idrettsanlegg som er spesialdesignet for nettopp dette!

Spennende? Ta kontakt med oss for å høre om hvilke muligheter vi kan tilby ditt lag!

Kontakt oss

Para-VM vinter i Hafjell – med Jesper S Pedersen – 14. – 16. jan 2022

Det er klart for historiens første para-VM vinter i Norge. Mesterskapet vil arrangeres i Lillehammer/Hafjell. Det er en stor glede å heie frem vår lokale skistjerne, Jesper Saltvik Pedersen!

Mer info / bestilling

Treningsleir i Gøteborg

Prioritet Serneke Arena ligger sentralt i Gøteborg og er Nordens mest moderne multisportsanlegg på 45 300 kvm. Med overnatting på stedet, ligger alt til rette for å gjøre deres treningsleir til den ultimate sportsopplevelsen!

Mer info / bestilling

Treningsleir i Telemark

Legg treningsleiren til Skien fritidspark. De har alt dere trenger for å få et vellykket opphold! Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre! Som et av Norges største og mest komplette idrett- og…

Mer info / bestilling

Fotballturer til England

Lengter du etter de magiske øyeblikkene.. gåsehud...liv på tribunen? Vi tilbyr fotballreiser for grupper til alle fotballkamper i England og Premier League. Opplev ditt favorittlag LIVE på fotballtur sammen med dine supporter venner!

Mer info / bestilling