Skoleturer

Ta med klassen på en opplevelsesrik tur!

Skoleturen er høydepunktet i skoleåret enten du går på ungdomsskole, videregående skole eller folkehøyskole.
Hva er vel kjekkere enn å reise på tur med medelevene for å styrke samholdet i klassen, og skape minnerike opplevelser sammen?

Adrenalin kick eller kulturhistorisk tur?

Ja, takk, begge deler!
Å lese om 2. verdens krig eller menneskerettigheter i pensum er én ting – å se de med deres egne øyne gir et helt annet inntrykk!

I tillegg til et faglig program kan dere prøve kule aktiviteter hvor dere kan lære og utfordre dere, mens dere har det gøy i lag.
Skoleturen skreddersys etter hvilke opplevelser og aktiviteter som er viktige for nettopp dere.

Reiseteam arrangerer skoleturer i Norge og til utlandet
Det finnes mange spennende reisemål i hjemlandet vårt!

Trenger klassen din noen gode ideer? Ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Skoletur til Voss

Vil du dra ut på nye eventyr med klassen din eller laget ditt? Reis til Norges ekstremsport-hovedstad, Voss! Her kan dere fly som Superman i vindtunellen og bli med på en spennende rafting tur. Hos Voss Active er det mange aktiviteter å velge…

Read More

Skoletur til Rjukan

En skoletur til Rjukan gir elevene et mangfold av gode minner, nye erfaringer og mestringsfølelse, og økt kunnskap om Norges viktige krigs – og industrihistorie. Her får dere en tur fylt med spennende historie, kule aktiviteter og mye annet gøy!…

Read More

Skoletur til Oslo

Historie kultur, og kule aktiviteter gjør Oslo til en perfekt destinasjon for skoleturen! Sterke inntrykk på Grini fangeleir og Utøya, Holmenkollen og Vigelandsparken, nyere attraksjoner som Klimahuset og litt action på Tusenfryd!

Read More