Firmaturer

Hvor går ferden i 2024?

Det er mange gode grunner til å reise på firmatur, og har dere et bevisst forhold til turens program, kan dere bidra til å styrke bedriftskulturen.

Å ha det gøy sammen med kollegaer utenfor kontorets fire vegger, kan gjøre underverker for arbeidsmiljøet og samarbeidet. En firmatur kan også være med på å knytte relasjoner innen samme avdeling og på tvers av avdelingene.

For å få mest mulig ut av en firmatur, så er planlegging utrolig viktig, men dette krever mye tid og store ressurser.
Heldigvis er dette noe dere kan få hjelp til!

Når dere får alle de praktiske forholdene tilrettelagt, kan dere konsentrere dere om det faglige programmet og få mest mulig ut av tiden dere har sammen.

Dessuten er det trygt og godt å ha en partner som har lokal kunnskap, finner gode løsninger, krydrer programmet med unike opplevelser og hjelper til om noe uforutsett dukker opp.

En dagstur i nærområdet eller en langhelg i Europa

Uavhengig av lengden på turen eller reisemål, ønsker vi at dere får en minnerik opplevelse. Håndplukket restauranter med fokus på kortreist mat, unike bosteder, bortgjemte perler, lokale tjenester, kreative aktiviteter og autentisk stemning er noe alle setter stor pris på!

Ta kontakt, så kan vi lage en firmatur som passer til nettopp dere!

Kontakt oss

Firmatur til København – Nordens kuleste hovedstad!

Sykkelbyen København er en blanding av gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur og prisbelønnede designere. København er en perfekt storby for firmaets gruppereise og midt i blinken for en vellykket konferanse.

Read More

Firmatur til Stockholm – «Nordens Venezia»

Hovedstaden til "søta bror" har mye å by på. Du kan oppleve alt fra rolige gåturer i sjarmerende Gamla Stan, Djurgården eller Riddarholmen til kanalbåtturer og matopplevelser i verdensklasse!

Read More

Firmatur til Gdansk – en av Polens eldste byer

Denne trivelige Hansabyen er en perfekt destinasjon for en firmatur - Bra kvalitet på hoteller, gode matopplevelser, spennende aktiviteter og direkte fly fra flere norske byer.

Read More

Firmatur til Malaga & Andalucia

Deilig tapas og vin, flotte strender og et bra utvalg av spennende aktiviteter. oppleves! Kom tett på det magiske landskapet . Opplev det uberørte dyrelivet på helt nært hold. Svalbard er ulikt alt annet på planeten vår. Ta med kollegaene til denne…

Read More