- "Vårt mål er å gi kundene spesialtilpassede reiser som treffer akkurat deres behov – en totalopplevelse"

Artikkel fra magasinet Jobb&Næring – Tekst og foto: Ingrid Elise Eriksen

– Slagordet vårt er «Nyt turen, vi ordner resten!» forteller Jessica Velde, prosjektleder i det nye konseptet til Suldalsbussen AS. Midt i koronapandemien bestemte de seg for å starte konseptet Reiseteam, som tilbyr skreddersydde gruppeturer til de eventyrlystne.

Oppe på kontoret til Reiseteam er det god stemning blant de ansatte. Her møter vi daglig leder Per Arne Fisketjøn, Jessica Velde, og Anette Annaniassen. Reiseteam, som er en del av Suldalsbussen, var Per Arne og Jessicas påfunn.

– Helt ærlig, var det jo noe jeg hadde gått og tenkt på lenge, forteller Per Arne engasjert når han får spørsmål om det ferske reisebyrået.

Som daglig leder og eier av Suldalsbussen AS har Per Arne bred erfaring innen kollektivtransport og utleie av busstjenester. Han har også drevet med pakkereiser opp gjennom årene, men det var ikke før i fjor at han bestemte seg for å lage et konsept utav det. Jessica, som er prosjektleder i reisebyrået har vært en sterk bidragsyter for å få konseptet opp å gå.

– Vi drev jo allerede litt med pakkereiser og lignende i Suldalsbussen, men sleit litt med kapasiteten. Vi måtte profesjonalisere det mer hvis vi skulle klare å satse på det. Når pandemien slo til og Jessica ble permittert fra jobben i Oslo, sendte hun meg en melding. Hun er jo et kjent fjes i reisebransjen, så det var fint å få henne med på laget, sier Per Arne.

Her kan du lese videre hele reportasje

Bilde: Midtsommer vingård Sildal – Bilde: Lise Bjelland