Velkommen til Reiseteam

Nytt reisebyrå på Haugaland, Sunnhordland og Ryfylke. For deg som vil reise med andre

Kjære reisevenner. Vi har savnet dere!
Å reisa på tur… Det ligger mye positivt i «å reise på tur». Sterke og gode opplevelser i inspirerende omgjivelser. Ekstra sterkt blir det for mange når vi reiser sammen med andre. Kanskje med jobben, klubben, foreningen, storfamilien, venner… Relasjonsbygging som knytter oss sammen, utvikler både den enkelte av oss og samfunnet.

Alle vil reise på tur med Jessica og Per Arne
Per Arne har i mange år tilbudt turer i alle slag gjennom Suldal Billag og nå Suldalsbussen. Alt fra ferdige pakketurer til Ski-VM og dansegalla på Storefjell, til turer der kundene har laget opplegget og innholdet selv. Jessica Velde har i snart 20 år tilbudt uforglemmelige turer for tusenvis av kunder gjennom sitt arbeid for reisebyrået goTO Berg-Hansen og Escape Travel.
Det vart brått slutt på det meste av reisebyrå da Coronaen slo til, men nå har Per Arne startet reisebyrået ReiseTeam med Jessica som prosjektleder. Vi skal være klare til å tilby mye reiseglede og sende folk på tur så snart situasjonen tillater det! Et reisebyrå for grupper som er på jakt etter spesielle opplevelser, etter sin smak.

Ferdige temareiser, eller skreddersydd til ditt behov
Mange har reist mye de siste årene, også i egen regi. Og mange tenker nok «Hva skal vi finne på nå»? Det er her Jessica og Per Arne, gjennom si lange og brede erfaring skal hjelpe til. Med alt fra det helt enkle reiser og «eventer» i nærmiljøet, til reiser og opplevelser det vil gå gjetord om. Det kan være klasseturer, firmaturer, skoleturer, idrettsreiser og mye mer.

ReiseTeam skal være garantisten
Det er mange som i disse tider har opplevd ulike kanselleringer og utfordringer med f.eks. å få igjen pengene. ReiseTeam skal være garantisten for at alt skal bli som avtalt, og rette opp om det ikke blir det. Men det viktigste er at ReiseTeam skal være garantisten til en på alle måter vellykket tur.

Bærekraftige turer
Både Jessica og Per Arne er opptatt av bærekraftige reiser. Det kan være turer som inkluderer ulike «tett på» opplevelser og «kurs» i lokalmiljøet, eller til Europa og resten av verden når det blir åpent for det. Verden og måten vi reiser på har også endret seg. Mange ønsker nå å reise bedre, smartere og grønnere, med f.eks. lokalprodusert mat og ulike tiltak for å skape «grønne turer». Det kan være å legge inn en sykkeltur, bærplukking og mye annet som er bærekraftig, som ofte gir store opplevelser som brenner seg fast for evig tid. Er nok ikke like lett å få alt like grønt, men vi skal gjøre så godt vi kan, seier det begge. Grønne i blikket.

Hva med turister som kommer til Norge?
Det kan sjølvsagt være aktuelt at vi syr sammen ulike opplevelser som inkluderer transport, som vi kan selge til turister. Det kan være skireiser til Sauda og Røldal, reiser langs kysten, ulike fjellturer med «stølsbesøk» og mye annet. Suldalsbussen har jo lang erfaring fra hver liten «krok» i landet, og mange av de opplevelsene kan nå andre få nyte godt av.

Gruppeturer med særpreg
ReiseTeam tilbyr reiser for enkeltpersoner gjennom ulike pakkereiser og for grupper; Vi har et godt nettverk av samarbeidspartnere og kan lage turer med små og store opplevelser underveis. Vi håper at dere blir inspirert av ReiseTeam Vi åner kontor i TK-bygget i Haugesund 1.april 2021. Vi håper at dere blir inspirert av ReiseTeam og gleder oss til å hjelpe dere med deres neste tur!

Med vennlig hilsen
ReiseTeam
Jessica & Per Arne